2023. aasta Robotex International toimub Tallinn Euroopa roheline pealinn 2023 toetusel. Euroopa roheline pealinn 2023 – Tallinn on võtnud endale eesmärgi selle aastaga tuua linna inimestele lähemale, kaasata rohkem nii inimesi kui ettevõtteid ning erinevaid vabaühendusi ja anda hoogu keskkonnasõbralikele algatustele. Rohepealinna ideest on tõukunud ka selle aasta Roboliiga võistluse teema – “Minu autovaba linn”.

Roboliiga võistlus on hüppelauaks lasteaia- ja algkoolilastele arendavasse robootikamaailma. Erinevalt teistest Robotexi võistlustest ei ole Roboliiga võistlusel tähtis kiirus ja jõud ning ei selgu 1.-3. koha võitjaid. Selle asemel tähistame kõikide võistlejate Robotexile jõudmist kui põnevat õppimise teekonda ja väärtustame tiimitööd, loovust ning hariva roboti programmeerimise oskust. Sel aastal annab Roboliiga võistlus lastele võimaluse rääkida oma nägemusest autovabast linnast.

Lisaks lasteaedadele, koolidele ning huviringidele ootame Roboliiga võistluskategooriatesse osalema ka kõiki perekondi. Registreeruda saavad 3-5 liikmelised ja kuni 12. aastastest lastest koosnevad tiimid.

Võistlusele registreerumine on avatud kuni 31.oktoobrini ning võistluse tasu 10€ + km.

Registeerimine toimub keskkonnas: https://game.robotex.ee/

Loe lähemalt: https://robotex.international/et/roboliiga/

Loe reegleid ja inspiratsiooni pakkuvat Robiti muinasjuttu siit: “2023 Roboliiga Reeglid

Leave a Reply

Sign up for News!

Get the latest updates on Robotex International and what's happening in the world of robotics.

    I have read and agree with the Privacy Policy

    X