Robotexil on alates 19. juunist 2023 uus tegevjuht, kelleks on Nathan Metsala.

Nathan on õppinud TalTechis ja Tartu Ülikoolis arvutitehnikat ja robootika inseneeriat. Ta on olnud Remineti ja Trüb Baltica AG projektijuht, hetkel on Nathan Valguse Tee Vabakoguduse diakon ja juhatuse liige. Tal on olemas laialdane ürituskorralduse kogemus.

Ave Laas, Robotexi endine tegevjuht: “Robotexi uue juhi valimisel oli oluline eesmärk leida inimene, kes suudaks nii Robotexi festivali kui rahvusvahelise koostöö viia uuele tasemele. Eesti noorte huvi reaalainete vastu on meie tuleviku majanduslik vundament. Nathan on inimeste inimene, kes tunnetab hästi tänapäeva noorte soove ja huvisid.”

Nathan Metsala : “Robotex on mulle südamelähedane, sest insenerina mõistan selle vajalikkust ja väärtust. Soovin Robotexi kaudu tõsta Eestis täppis- ja loodusteaduste populaarsust noorte seas. Rahvusvahelisel areenil soovin tõsta Eesti kui ühe robootika valdkonna eestvedaja mainet. Usun, et Robotex on unikaalne platvorm, millest saavad kasu nii õpilased, tudengid, suurettevõtted kui ka riik. Olen tänulik, et Robotexi meeskond usaldab minu visiooni ning just koos selle meeskonnaga toome jätkuvalt teieni maailma suurima robootikamessi!”

Nathan Metsala
Foto autor: Madis Kask

Leave a Reply

Sign up for News!

Get the latest updates on Robotex International and what's happening in the world of robotics.

    I have read and agree with the Privacy Policy

    X