NB! Eelvõistlustele registeerimise tähtaega pikendati kuni 23. oktoobrini!

Robotex Internationali eelvõistlused toimuvad oktoobris ja novembris

Sel aastal toimuvad üle Eesti Robotex International eelvõistlused, mis tagab parimatele osalemise Robotexi põhivõistlusele 25. ja 26. novembril Saku Suurhallis. Eelvõistlustel tuleb osaleda LEGO Sumo ja  Comodule Lego Joonejärgimise võistluste puhul, kõikide teiste võistluste puhul võib registreeruda otse Robotex Internationali võistlusele game.robotex.ee keskkonnas. 

Robotexi LEGO Sumo ja Comodule LEGO Joonejärgimise võistlustel on aastast-aastasse osalenud aina rohkem meeskondasid, mis on toonud kaasa palju üldkorralduslikke probleeme (näiteks ülekoormatud võistlussüsteem, ajagraafikus püsimine ning kohtunike puudus ja madalam kvaliteet). Lähtuvalt Robotexi tagasisidest ning 2022. aastal valminud mõju-uuringu tulemustest on Robotexi korraldusmeeskond võtnud vastu otsuse Robotex International 2022. aasta finaalvõistlustel lubada LEGO Sumo ja LEGO Joonejärgimise võistlustele piiratud arvu võistkondi, et tagada võistluste sujuvam korraldus. Robotexi frantsiiside võistlustelt pääsevad sarnaselt Eestile võistlema Robotex Internationali võistlustele ainult parimad meeskonnad. 

Iga vanusekategooria võistluse 3 parimat võistkonda saavad Robotex Internationalil osaleda tasuta ja olenevalt piirkonnas osalevate võistkondade arvust jagab Robotex veel mõned võistlemisvõimalused välja, aga siis juba osalustasu eest.

Eelvõistlused toimuvad Tallinnas, Jõhvis, Tartus ja Pärnus.

Pärnus 31. oktoobril kell 11 Pärnu Vanalinna põhikoolis.
Jõhvis 1. novembril kell 11 Jõhvi Spordikooli saalis.
Tartus 3. novembril kell 11 Ahhaa keskuses.
Tallinnas 4. novembril kell 11 TalTechi aulas.

Registreerumine on avatud 16. oktoobrini! Registreerumine on tasuta.

Registreeruda eelvõistlustele saab SIIN

 

Rohkem infot:

Anneli Pikkmets, anneli@robotex.ee, tel. 54537676
ja Priit Norak, priit@robotex.ee

Ära jää olulisest infost ilma ja liitu meie uudiskirjaga

Sign up for News!

Get the latest updates on Robotex International and what's happening in the world of robotics.

    I have read and agree with the Privacy Policy

    X