Robootikafestival Robotex, mis toimub sel aastal 5.-7. novembrini Saku Suurhallis, pani piletid müüki. Taas on kolm päeva täis kaasahaaravaid võistlusi, põnevaid robootikatöötubasid ning traditsiooniliselt leiab aset ka tehnoloogia EXPO.

Sel aastal saab Robotexil saab näha autonoomsete masinate näitust, kus on esindatud nii Eestis kui välismaal arendatud ning toodetavad erineva funktsionaalsusega liikurid ja masinad.

“Autonoomsete masinate areng on viimastel aastatel teinud murrangulise hüppe. Seetõttu otsustasime erinevad seadmed ja masinad kokku tuua ja neid kõiki ka meie publikule näidata. Kui varasemalt pole olnud võimalust robotliikuritega tutvust teha, siis Robotexil on selleks parim aeg,” kommenteerib näitust Robotexi korraldusjuht Siim Hovintalo.

Võistlustest on sel aastal festivalil eri vanusegruppidele sumovõistlused, Comodule joonejärgimine, Folkrace, uutest võistlustest Lennuakadeemia droonide takistussõit ning tüdrukutele spetsiaalselt mõeldud Tüdrukute Tuletõrjumise võistlus.

Võistlustele registreerimine on osalejatele avatud kuni 24. oktoobrini.

Kõigi selleaastaste võistlustega saab tutvuda Robotex Internationali kodulehel ning registreerida saab end lingil game.robotex.ee.

Piletid müügil Piletilevis.

Jälgi värskemaid uudiseid meie Facebookis ja kodulehel.

Ära jää olulisest infost ilma ja liitu meie uudiskirjaga

Sign up for News!

Get the latest updates on Robotex International and what's happening in the world of robotics.

    I have read and agree with the Privacy Policy

    X