Seoses COVID-19 haigust põhjustava koroonaviiruse pandeemilise levikuga maailmas ja sellest tingitud massilise nakatumise ohuga Eestis kuulutas Vabariigi Valitsus 12. märtsil välja eriolukorra.

Eriolukorra eesmärgiks on tõkestada viiruse levikut, säästes iseennast, oma lähedasi ja nõrgenenud immuunsüsteemiga inimesi nagu eakad ning kroonilised haiged. Valitsus otsustas  keelata avalikud kogunemised ja viia koolid kaugõppele, kehtestas sanitaarkontrolli piiridel ja sulges kultuuriasutused.Eriolukord kehtib selle aasta 1. maini k.a., kui Vabariigi Valitsus ei otsusta teisiti.

Eriolukorrast johtuvalt Robotexi töö ei rauge. Loodame siiralt ja töötame selle nimel, et Robotex International saaks novembris 2020 toimuda. Arvestades hetke olukorda, on edasi lükatud ka Robotexi frantsiiside üritused, mis tõenäoliselt toimuvad aasta teises pooles.

Kutsume kõiki üles käituma vastutustundlikult ning järgima oma riigi poolt välja kuulutatud juhiseid, et viiruse levikut tõkestada ning võimalikult kiiresti taastada riikide majanduse võimalikult normaalne toimimine.

Olge vastutustundlikud ja hoidke end!

Ära jää olulisest infost ilma ja liitu meie uudiskirjaga

Sign up for News!

Get the latest updates on Robotex International and what's happening in the world of robotics.

I have read and agree with the Privacy Policy

X